externe W.A. test

Het is belangrijk dat je het verschil kent tussen een pagina en een post of bericht. Een pagina is een onderdeel van de website waar redelijk statische informatie op komt.  Een pagina kan geen berichten bevatten. Je kan wel een pseudopagina creëren waar bepaalde berichten op te zien zijn. Voor de lezer lijkt dat een pagina, maar strikt genomen is dat een gefilterd nieuwsoverzicht.

 

Een bericht is een nieuwsfeit. WordPress is eigenlijk een combinatie van een website en een digitale krant. Zoals je al kon lezen, kunnen berichten gegroepeerd weergegeven zijn op iets wat op een pagina lijkt. Je kan bepaalde berichten toewijzen aan een bepaalde locatie door handig gebruik te maken van berichtcategorieën. Ieder bericht met dezelfde categorie wordt dan toegewezen aan het overzicht van die categorie.  Meer hierover in de sectie Berichten.

Geef een reactie