The Running Clinic

The Running Clinic

De hele dag
19 maart 2022 20 maart 2022

Van Regina over Aalborg en Vancouver, in de hele wereld zet The Running Clinic voet aan grond… En nu ook in Zaventem!

Een niet te missen kans voor kinesitherapeuten die succesvol succesvol recreationele lopers en atleten willen behandelen en hun klinische vaardigheden willen bijschaven of misschien wel nieuwe patiënten willen aantrekken.

Het seminarie 'New trends in the prevention of running injuries' is dan zeker iets voor jou! Over alle continenten heen heeft deze cursus al duizenden professionals omver geblazen. Met behulp van het meest recente wetenschappelijke bewijsmateriaal stellen de docenten enkele onterechte en wijdverspreide praktijken in vraag. Alle seminaries worden gegeven in het Engels en gaan door in de AXXON-gebouwen in Zaventem op 19 en 20 maart 2022.

Van diagnose tot behandeling, met analyse en hertraining van de looppas, analyse en voorschrijven van aangepast schoeisel en aangepaste belasting. Alles wordt gestructureerd gepresenteerd zodat alle aanwezigen snel hun nieuwe inzichten kunnen gaan toepassen.

Daarbovenop krijgt je VIP toegang tot de Running Clinic's website. Een geweldige manier om jouw diensten bij te schaven en jouw patiënten betrouwbare en juiste informatie bij te brengen.

Ontdek hier het volledige programma en schrijf je in!